Udover at undersøge og bedre patientens problem

hjælper vi også med at forebygge og give en forståelse for problemets opstået.

Læs mere
HAR DU BRUG FOR HJÆLP ELLER
EN UFORPLIGTENDE SNAK OM
HVAD VI KAN TILBYDE DIG?
Så ring til os
Tlf. 66 18 11 50
.. eller bliv ringet op

Kiropraktik - røntgen og skanning

Kiropraktorerne i centret råder over digital røntgen og ultralydsskanning.

Læs mere
HAR DU BRUG FOR HJÆLP ELLER
EN UFORPLIGTENDE SNAK OM
HVAD VI KAN TILBYDE DIG?
Så ring til os
Tlf. 66 18 11 50
.. eller bliv ringet op

Specialister i muskel- og ledsmerter

Vi tilbyder undersøgelse og behandling af af lidelser inden for bevægeapparatet.

Læs mere
HAR DU BRUG FOR HJÆLP ELLER
EN UFORPLIGTENDE SNAK OM
HVAD VI KAN TILBYDE DIG?
Så ring til os
Tlf. 66 18 11 50
.. eller bliv ringet op

Sportsskade - hurtig behandling

En hurtig og korrekt behandling af din sportsskade, fra starten er afgørende for resultatet.

Læs mere
HAR DU BRUG FOR HJÆLP ELLER
EN UFORPLIGTENDE SNAK OM
HVAD VI KAN TILBYDE DIG?
Så ring til os
Tlf. 66 18 11 50
.. eller bliv ringet op

Tværfaglig børneklinik i Odense:

Præcis som ved voksne personer kan årsagen til problemer være forårsaget af mange forskellige ting, og det kan derfor til tider være vanskeligt som forældre at vurdere hvilken behandling, man skal vælge hvis man har et barn der er uroligt og græder mere end normalt.

Hos Musklerogled.dk tilbyder vi nu vores tværfaglige indgangsvinkel også til de yngste af vores patienter. På den måde kan vi tilbyde undersøgelse og behandling af et stort spektrum af problemer hos børn.

Vi sørger altid for grundig overlevering af informationer hvis der bliver behov for vurdering og behandling ved anden faggruppe, således at du og dit barn altid er i trygge hænder.

 

Kiropraktisk behandling af spædbørn:

Spædbørn kan have problemer i deres nakke og ryg. Dette kan resultere i smerter og forstyrrelser i den motoriske udvikling.

Ofte vil spædbørn med problemer i ryg eller nakke have en klar favoritside de vil ligge på, og kan måske have problemer med at ligge på maven eller lign. Ofte vil problemer også resultere i øget gråd og generelt uroligt barn.

Kiropraktoren er desuden uddannet i at undersøge barnet og vurdere om der er problemer som kræver undersøgelse hos lægen eller ved sundhedsplejerske.

Kiropraktisk behandling er helt skånsom og består ofte af blid mobilisering og tryk på bestemte områder som frigør leddene i nakke og ryg og dermed skaber bedre og smertefri bevægelse.

 

Zoneterapi til spædbørn og mindre børn

Kolik og fordøjelses problemer:

Der er tale om kolik, når et spædbarn – dagligt eller næsten dagligt på samme tidspunkt af døgnet – græder utrøsteligt i flere timer. Årsagen er ukendt, men sandsynligvis skyldes dette mavesmerter, da barnet ofte trækker benene op under sig og knytter hænderne.

Vores zoneterapeut har stor erfaring med behandling af spædbørn født med et umodent og svagt fordøjelsessystem, som giver udslag i skrigture, meget luft i tarmene, rumlen i maven, anspændthed i kroppen, hvor spædbarnet trækker benene op under sig, har svært ved at komme af med afføring eller har afføring i alle bleerne.

Zoneterapi giver kroppen hjælp til at rette op på disse ubalancer, så fordøjelsen og kroppen kan blive i stand til at fungere normalt. Modnings processen i tarmene sættes i gang.

Børn med forstoppelse har også rigtig god gavn af zoneterapibehandling.

Børn reagerer ofte meget hurtigt på zoneterapibehandlingen. Ofte fortæller forældrene ved behandlingens afslutning, at de aldrig har set deres baby så afslappet før og i de fleste tilfælde sover babyen bedre allerede efter 1. behandling.

Ondt i ørerne og forkølelse:

Ondt i ørerne skyldes næsten altid væske i mellemøret under eller efter en forkølelse. Man har en lille passage fra næse til mellemøre. Denne forbindelsen kan lukke ved en forkølelse da slimhinden bliver irriteret og derved vil der ophobes væske i mellemøret, og det gør ondt. Her er zoneterapien effektiv til at afhjælpe denne hævelse så væske kan passere og smerterne aftager.

Generel utilpashed:

Babyer kan også virke generel utilpasse, uden at man egentlig ved hvorfor. De sover måske uroligt og kun kort tid af gangen. Er irritable og vil bare trøstes hele tiden. Ved disse ubalancer behandler jeg godt på fodens zoner for rygsøjlen, nakke og lænd, fordøjelsen, urinvejene og søvncenter. Og det hjælper i langt de fleste tilfælde.

Her på vores børneklinik i Odense, kan vi gøre en forskel for dit barn, så book en tid.

Instagram