Fysioterapi

Book tid nu

Fysioterapeuterne hos Muskler og Led arbejder både tvær- og monofagligt med at undersøge, behandle og forebygge smerter og bevægeindskrænkninger i bevægeapparatet.

Vi arbejder ud fra en helhedsorienteret tankegang og bruger så vidt muligt patientens egne ressourcer i behandlingen eller træningen.

Ud over undersøgelse og behandling har vi altid som mål at finde årsagerne til, at et evt. problem er opstået. Herved kan du via rådgivning opnå en større forståelse for dine symptomer, og vi vil sammen bedre kunne forebygge at en ny problemstilling opstår

Selve behandlingen kan bestå af manuel behandling og øvelsesinstruktion. Vi er uddannet i at varetage rygproblemer bla. med retningsspecifikke øvelser ad modem McKenzie. Derudover har vi efteruddannelse i mobiliseringsteknikken Mulligan, der er en meget nænsom ledmobiliseringsteknik.

Vores fysioterapeuter er desuden uddannet i nålebehandling i muskler (dry needling) og i anlæggelse af sports- og kinesiotape.

Klinikken har for nyligt købt en K-laser, som er fantastisk redskab til at smertedæmpe symptomer fra led og muskler og fremme vævsheling, således at en evt. genoptræning forløber både hurtigere og mere effektiv. Laserbehandling kan også være en del af en evt. behandling.

 

Hos Muskler og Led er Idræt og idrætsmedicin vores store passion. Vi er selv aktive idrætsudøvere og har stor erfaring med behandling og genoptræning inden for eks fodbold, håndbold, gymnastik, løb og triatlon Vi videreuddanner os løbende inden for idrætsfysioterapien og deltager bl.a. årligt på idrætsmedicinsk årskongres.

Vi håndterer både den akutte skade og de mere længerevarende overbelastningsskader, og forholder os både til de fysiske og psykiske aspekter af det at være en skadet atlet.

Vi har stor erfaring med genoptræningsforløb af bl.a. ortopædkirurgise patientforløb, eks efter pladsgivende skulderoperationer, knæoperationer/korsbåndsskader, hofteoperationer, mv.

Klinikken tilbyder løbende ryg-, nakke- og knæ holdtræningsforløb på mindre hold instrueret og superviseret af en fysioterapeut eller kiropraktor. Vi kan derudover være behjælpelige med individuelle træningsprogrammer og træningsplanlægning. Vi har også mulighed for at hjælpe med et evt. vægttabsforløb i samarbejde med diætist.

Vær opmærksom på at vores fysioterapeuter ikke har overenskomst med sygesikringen. Du vil stadig kunne få tilskud fra Sygesikring Danmark.

PRISER FOR FYSIOTERAPI

Førstegangsbesøg/nyt problem – 443 kr.
Efterfølgende normal behandling – 282 kr.
Kort manuel behandling/rådgivning – 188 kr.
Tillægsydelse: Opfølgende træningsydelse – 94 kr.
Ryg/knæhold træning 8 gange – 1270 kr.
Ryg/knæhold træning 12 gange – 1590 kr.
Ryg/knæhold træning 16 gange – 1900 kr.
Udeblivelse – 160 kr.

Vil du gerne booke din egen tid? Vi har kort eller ingen ventetid!