Tværfaglig rygklinik

Book tid nu

De fleste der henvender sig med smerter/symptomer fra ryg eller nakke vil først blive henvist til en kiropraktor. Kiropraktoren er specialist i at undersøge, behandle og rådgive dig ifht. symptomer der kommer fra din rygsøjle.

Konsultationen vil starte med en snak med dig om problemets opståen, din tidligere ryghistorik og dit generelle helbred. Herefter vil kiropraktoren undersøge dig og din ryg.
Kiropraktoren stiller diagnosen, og informerer dig om hvad han/hun mener er den bedste behandlingsstrategi for lige netop dit problem.
Du vil også her få rådgivning ifht. hvad du selv kan gøre både i forhold til aflastende øvelser og eventuelle arbejdsstillinger. Sammen lægger vi en behandlingsplan.
Skønner kiropraktoren det er nødvendigt at tage et røntgenbillede for at komme diagnosen nærmere, har vi mulighed for at gøre dette i klinikken.

Langt de fleste får kiropraktisk behandling i form af ledmanipulation/led mobilisering samt lidt muskelbehandling allerede ved første konsultation med lindring af symptomer til følge.

Når du er blevet lidt bedre vil vi ofte anbefale øvelser for at forebygge fremtidige skavanker. Dette kan enten ske enten hos kiropraktor eller fysioterapeut i huset. Øvelser kan også indgå som led i selve behandlingen mhp. funktionsforbedring og smertereduktion.

Hvis vi vurderer at dine muskler er meget spændte kan et rygforløb hos kiropraktor eventuelt kombineres med massage hos vores massør eller evt. zoneterapeut/akupunktur.

 

Henvisning ud af huset

Kiropraktoren har henvisningret til MR scanning af nakke, midtryg og lænd/bækken samt mulighed for at henvise til rygcentret hvis der er behov for dette.
Musklerogled.dk har desuden et godt samarbejde med de privatpraktiserende læger i området. Er der behov for smertestillende, sygemelding el svar på røntgen vil vi med din tilladelse kontakte din egen læge.

 

Forløbspakker

Regionen har indgået samarbejde med kiropraktorklinkker i Danmark for at forbedre forløb af patienter med udstrålende smerter/nerverodspåvirkning fra nakke og lænd. Er du i forløbspakke betyder det øget tilskud til førstegangskonsultation samt konsultation efter hhv. 2, 4 og 12 uger os kiropraktoren. Øvrige konsultationer er normaltakst.
I forløbspakken er der øget samarbejde mellem kiropraktor og privatpraktiserende læge, der får en status fra klinikken efter første besøg samt efter hhv. 4 og 12 uger.
Har du smerter i nakke med udstråling under albueniveau, eller har du smerter i lænd med udstråling under knæniveau så kontakt klinikken for nærmere info og bestil en tid hos en kiropraktor.

Vil du gerne booke din egen tid? Vi har kort eller ingen ventetid!