Zoneterapi

Book tid nu

Zoneterapi er en behandlingsform der søger at påvirke kroppens balance gennem reflekszoner primært på fødderne.

Vores zoneterapeut er også uddannet Nerverefleks Zoneterapeut og bruger primært nerverefleks  zoneterapien sammen med traditionel zoneterapi

Med nerverefleks zoneterapi har man en direkte vej til et hurtigt og effektivt resultat. Her arbejdes direkte på kroppens nervestystem i form af reflekspunkter på fødderne. Metoden anvendes både som diagnose og som behandling, idet man lokaliserer de ømme punkter. Kun når ennervestruktur er overbelastet, svarer reflekspunktet med en smerte.

Nervereflekspunkterne dækker alle nerver relateret til muskler og led, organer og hormonsystemer. Ofte indtræder der en øjeblikkelig effekt. Det ses fx ved, at en muskel slapper af, eller en smerte dæmpes. Behandlingen står fint alene, men bruges også som led i din behandling hos kiropraktor, fysioterapeut og akupunktør.

Zoneterapeuten behandler blandt andet smerter fra muskler og led, lindrer diffuse og kroniske smerter, migræne, menstruationssmerter, hedeture, kolik, stresssymptomer, fordøjelsessmerter og allergi.

Zoneterapeuten er RAB godkendt (Registreret alternativ behandler), som giver mulighed for tilskud fra Danmark eller af et forsikringsselskab.

PRISER FOR ZONETERAPI

Førstegangskonsultation voksne 500 kr, efterfølgende konsultationer 400 kr.
Førstegangskonsultation baby/børn u 11 år 400 kr, opfølgende konsutationer baby/børn 350 kr.

Vil du gerne booke din egen tid? Vi har kort eller ingen ventetid!