Hovedpine

Book tid nu

Hovedpine kan skyldes en række faktorer. Der findes forkellige hovedpinetyper herunder spændinghovedpine, migræne og det vi kalder cervikogen hovedpine, som er hovedpine relateret til dårlig bevægelighed i et eller flere nakkeled. Symptomer forstærkes ofte hvis du er stresset el sover dårligt. Symptomer kan også være påvirket af hormoner.
Man kan have en blanding af flere hovedpinetyper, hvorved symptomerne kan forstærke hinanden. Tidsvis oplever man også kæbesmerter i relation til hovedpine. Kun meget sjældent er hovedpine af alvorlig karakter.
Kiropraktoren er specialist i at undersøge, behandle og vejlede dig ifht. din hovedpine. Ofte vil der i undersøgelsen være særlig fokus på nakken, dine øjne og din balance, men vi vil også måle dit blodtryk.
Behandlingen vil som regel bestå af manipulation/ledmobilisering af din nakke samt bløddelsbehandling af omkringliggende bløddele.
Afhængig af årsagen kan det derudover være relevant at snakke holdning/siddestilling og vaner og man kan vælge at give øvelser for nakke, øjne eller indre øre/balanceorganet.

Hos Musklerogled.dk er vi specialister i at hjælpe dig med din hovedpine. Øvelser får du enten hos kiropraktoren eller fysioterapeuten. Når der er tale om hormonafhængig hovedpine hos kvinder, har specielt vores akupunktur god erfaring.

Vil du gerne booke din egen tid? Vi har kort eller ingen ventetid!