Svimmelhed

Book tid nu

Ligesom hovedpine kan der være flere årsager til svimmelhed samt flere former for svimmelhed. Nogle typer er meget stillingsafhængige eks som når du rejser dig hurtigt. Andre provokeres når du drejer hovedet el vender dig i sengen. Nogle har fornemmelsen af at de hælder til den ene side og andre oplever fornemmelsen af at gulvet gynger.
Fælles for svimmelhed er, at det er en oplevelse din hjerne skaber enten som følge af en problematik i det indre øre eller i bearbejdningen af sanseindtryk, som følge af eks stress, hovedtraume el lign. Hovedpine og svimmelhed kan forekomme samtidig.
Øjne, indre øre og nakke har stor neurologisk samhørighed, hvorfor det giver god mening at tjekke din nakke, hvis du er svimmel. Derudover kan det være nødvendigt med henvisning til evt. ørelæge mhp. at teste og behandle for eks øresten.
Generelt ses en overrepræsentation af svimmelhed hos patienter der har slået hovedet, kørt galt i bil (piskesmæld) eller er stressede af en el anden grund. Det kan også skyldes at du simpelthen mangler at stimulere dit balanceorgan

Hos Musklerogled.dk har vi kiropraktorer der er specialister i at undersøge og behandle hovedpine og svimmelhed.

Vil du gerne booke din egen tid? Vi har kort eller ingen ventetid!